KURS BARMAN
W ramach realizacji projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość” w naszej szkole w dniach od 9.09.2019 r. do 20.09.2019 r. odbył się kurs „Barman”. Uczestniczyło w nim osiem uczennic oraz dwóch uczniów z klasy trzeciej Technikum Żywienia. Celem kursu było [...]
KURS BARISTA
W ramach realizacji projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość” w naszej szkole w dniach od 9.09.2019 r. do 20.09.2019 r. odbył się kurs „Barista”. Uczestniczyło w nim osiem uczennic oraz dwóch uczniów z klasy trzeciej Technikum Żywienia. Celem kursu było [...]
Zapytanie ofertowe dot. realizowanego w Zespole Szkół w Kańczudze projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość”
Dostawa i montaż tablic interaktywnych z oprogramowaniem oraz rzutników multimedialnych do Zespołu Szkół w Kańczudze w ramach projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość" dofinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na [...]
Zapytanie ofertowe dot. realizowanego w Zespole Szkół w Kańczudze projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość”
Organizacja i przeprowadzenie kursów: barista, barman dla uczniów Zespołu Szkół w Kańczudze w ramach projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość" dofinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, Osi [...]
PROJEKT „DOBRY ZAWÓD INWESTYCJĄ NA PRZYSZŁOŚĆ” W ZESPOLE SZKÓŁ W KAŃCZUDZE
PROJEKT „DOBRY ZAWÓD INWESTYCJĄ NA PRZYSZŁOŚĆ” W ZESPOLE SZKÓŁ W KAŃCZUDZE Od października 2017 r. do października 2019 roku Zespół Szkół w Kańczudze realizuje projekt pn. „Dobry zawód inwestycją na przyszłość”. Jego beneficjentami są uczniowie Technikum Logistycznego, Żywienia i Usług [...]
ZESPÓŁ SZKÓŁ W KAŃCZUDZE – „Dobry zawód inwestycją na przyszłość”
ZESPÓŁ SZKÓŁ W KAŃCZUDZE Od października 2017 r. do października 2019 r. Zespół Szkół w Kańczudze realizuje projekt pn. „Dobry zawód inwestycją na przyszłość”. Jego beneficjentami są uczniowie klas I, II, III oraz IV Technikum Logistycznego, Żywienia i Usług Gastronomicznych [...]