TECHNIKUM LOGISTYCZNE - PATRONAT AXTONE S.A. W KAŃCZUDZE
TECHNIK PROCESÓW DRUKOWANIA - PATRONAT MARMA POLSKIE FOLIE NOWOŚĆ !!!
W dniu 19 października 2017 r. klasa 3 TM wyjechała na wycieczkę dydaktyczną mającą na celu poznanie zakładu B&P Engineering w Przeworsku produkującego linie technologiczne dla przemysłu spożywczego. Uczniowie mieli okazję zobaczyć proces technologiczny na dwóch halach produkcyjnych. Poznali również park maszynowy oraz sposób wykonywania poszczególnych elementów linii technologicznych.

Więcej…

 
KOORDYNATOR

ASYSTENT KOORDYNATORA

SPECJALISTA DO SPRAW ZAMÓWIEŃ

SPECJALISTA KSIĘGOWY

ZAŁĄCZNIK NR 1 DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO

ZAŁĄCZNIK NR 2 DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO

 

Wyniki ofert przetargowych

W związku ze złożonymi ofertami  na prowadzenie obsługi finansowej w projekcie- wygrał Pan Ryszard Tlaga

W związku ze złożoną ofertą na stanowisko koordynatora projektu - wygrała Pani Donata Kozłowska.

W związku ze złożoną ofertą na stanowisko asystenta koordynatora projektu - wygrała Pani Anna Słysz.

W związku ze złożonymi ofertami na stanowisko specjalisty ds. zamówień publicznych projektu zamawiający odrzuca oferty z uwagi na fakt, iż jedna z nich nie spełnia wymogów formalnych, zaś druga przekracza kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. 

 

W dniu 13 października w naszej szkole obchodziliśmy Dzień Edukacji Narodowej. Uroczystość rozpoczęła pani Dyrektor Dorota Konieczna, która przypomniała rys historyczny święta i złożyła życzenia nauczycielom i pracownikom szkoły.

Więcej…

 

Dnia 12 października uczniowie klasy 2 TŻiUG odbyli kolejną z cyklu „Wycieczka dydaktyczna naszej klasy”. Tym razem miejscem docelowym był zakład Przetwórstwa Owocowego RAUCH w Przeworsku. Firma ta zajmuje się produkcją i sprzedażą zagęszczonych soków owocowych i naturalnych aromatów z owoców: aronii, jabłek, malin, wiśni i rabarbaru. Podczas wycieczki mogliśmy obserwować, jak powstaje naturalny sok jabłkowy. Poznaliśmy część zakładu odpowiedzialną za przyjęcie surowca, następnie zgodnie z zasadami HACCP-u zostaliśmy zaopatrzeni w jednorazową odzież ochronną i udaliśmy się do działu produkcyjnego, gdzie dokładnie omówione zostały linie produkcyjne tłoczenia soku z owoców, podgrzewania miazgi, filtracji i pasteryzacji. Serdeczne podziękowania składamy kierownikowi firmy RAUCH p. Tomaszowi Kukulskiemu za wyczerpujące i interesujące przedstawienie całego procesu produkcyjnego i gościnne podjęcie.

Opiekę nad uczniami sprawowały p. M. Rożek-Ziobro i p. Grażyna Dzierga, którym dziękujemy za to, że starają się nas zainteresować nowinkami ze świata żywienia.

 
 
Więcej artykułów…