Przedmiotowe zasady oceniania z religii
Przedmiotowe zasady oceniania z języka polskiego
Przedmiotowe zasady ocenianinia z języka angielskiego
Przedmiotowe zasady oceniania z języka niemieckiego
Przedmiotowe zasady oceniania z historii
Przedmiotowe zasady oceniania z historii
Przedmiotowe zasady oceniania z wiedzy o społeczenstwie
Przedmiotowe zasady oceniania z matematyki
Przedmiotowe zasady oceniania z fizyki
Przedmiotowe zasady oceniania z chemii
Przedmiotowe zasady oceniania z biologii i technologii gastronomicznej
Kryteria ocen z biologii i technologii gastronomicznej
Przedmiotowe zasady oceniania z geografii
Przedmiotowe zasady oceniania z podstaw przedsiębiorczości
Przedmiotowe zasady oceniania z wiedzy o kulturze
Przedmiotowe zasady oceniania z wychowania fizycznego
Przedmiotowe zasady oceniania z informatyki
Przedmiotowe zasady oceniania z edukacji dla bezpieczeństwa
Przedmiotowe zasady oceniania z teoretycznych przedmiotów zawodowych w zawodzie technik logistyk
Przedmiotowe zasady oceniania z teoretycznych przedmiotów zawodowych w zawodzie technik mechanik
Przedmiotowe zasady oceniania z przedmiotów zawodowych w zawodzie technik żywienia
Przedmiotowe zasady oceniania z działalności gospodarczej w gastronomii
Przedmiotowe zasady oceniania z działalności gospodarczej w branży mechanicznej