TECHNIKUM LOGISTYCZNE - PATRONAT AXTONE S.A. W KAŃCZUDZE
TECHNIK PROCESÓW DRUKOWANIA - PATRONAT MARMA POLSKIE FOLIE NOWOŚĆ !!!

Organizacja i przeprowadzenie kursów dla uczniów Zespołu Szkół w Kańczudze w ramach projektu „Dobry zawód inwestycją na przyszłość" dofinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, Osi priorytetowej IX – Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9. 4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego.

 

ZAPYTANIE OFERTOWE - ogłoszenie znajduje się na Bazie Konkurencyjności

 

 

Kurs Sprzedawca z kasą fiskalną- Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr KURSOR, Piotr Wasak, 22-400 Zamość, ul. Partyzantów 9

Kurs kelnerski- Stowarzyszenie Centrum Szkolenia Zawodowego w Gorlicach Przedstawicielstwo w Jaśle, 38-200 Jasło, ul. Wyspiańskiego 8

Kurs Event Manager- nikt nie złożył oferty.

 

Uczniowie TŻiUG zdobywali doświadczenie zawodowe pod okiem fachowców. Na zaproszenie pani Małgorzaty Rożek-Ziobro wykładowca i kierownik ds. Gastronomii Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu pan Mateusz Kołodziejczak oraz asystent Jan Wachowicz doskonalili sztukę przygotowania owoców morza, przygotowując wraz z młodzieżą potrawy z surowców, które nie codziennie używamy w produkcji gastronomicznej np. szyjki rakowe czy mule. Młodzież z chęcią i zaangażowaniem włączała się w prace a po niej ochoczo degustowała przyrządzane potrawy.

 

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i milości.

Radosnego, wesołego nastroju, serdecznych spotkań w gronie

rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja

życzy

koszyk9

DYREKCJA,  NAUCZYCIELE,  PRACOWNICY  I  UCZNIOWIE

ZESPOŁU  SZKÓŁ  W  KAŃCZUDZE

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

 

FORMULARZ OFERTOWY ZAŁ.1

 

UMOWA WZÓR ZAŁ.2

 

"Wyłonienie Wykonawcy będzie po uzyskaniu wyjaśnienia WUP-u."

Wyłonieni Wykonawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe „Faktor” Piotr Pachczyński, ul. Jagiellońska 26, 64-800 Chodzież, część II

Metal Technics Polska s.c., 02-495 Warszawa, ul, Ryżowa 43 D/1, część III i część IV.


 

27 marca uczniowie TŻiUG zdobywali doświadczenie zawodowe pod okiem fachowców. Na zaproszenie pani Małgorzaty Rożek-Ziobro wykładowca i kierownik ds. Gastronomii Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu pan Mateusz Kołodziejczak oraz asystent Jan Wachowicz doskonalili sztukę przygotowania owoców morza, przygotowując wraz z młodzieżą potrawy z surowców, które nie codziennie używamy w produkcji gastronomicznej np. szyjki rakowe czy mule. Młodzież z chęcią i zaangażowaniem włączała się w prace a po niej ochoczo degustowała przyrządzane potrawy.

 
Więcej artykułów…